Natoo

Natoo

Natoo staat voor healthy all the way. Ze bieden duurzame en gezonde maaltijden met veel vegetarische opties op verschillende treinstations in Nederland aan. Natoo werkt met duurzame partners om hun voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Bovendien compenseren ze CO₂-uitstoot van de locaties via ons. Kortom: lekker eten voor onderweg op de weg naar een duurzamere toekomst!

Over Natoo

Natoo maakt deel uit van Lagardère Travel Retail. Het concept bestaat al op de luchthaven van Frankfurt en het treinstation in Padova, Italië. En nu ook in Nederland, op de drukbezochte treinstations Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Leiden Centraal. Bij Natoo kun je iets lekkers en gezonds eten voor onderweg, dat zowel gezond is voor jou als voor de planeet. De maaltijden, sappen en zoetigheden worden vers bereid met seizoensproducten van Nederlandse bodem. De gerechten zijn grotendeels vegetarisch en vaak zelfs veganistisch.

Gezonde leefstijl en planeet

Naast gezond voedsel heeft Natoo ook oog voor een gezonde planeet. Ze werken hard aan het verduurzamen van de winkels en kiezen voor leveranciers die rekening houden met duurzaamheid, zoals onze klant Peeze bijvoorbeeld. Op deze manier wil Natoo hun voetafdruk verkleinen.

Onze samenwerking

Daarnaast investeren ze in ons biogasproject in Kenia. Ze willen niet alleen hun voetafdruk willen verkleinen, naar ook willen bijdragen aan een gezondere leefstijl op andere plaatsen in de wereld. Koken op biogas is rookvrij en daarom een stuk gezonder voor huishoudens in Kenia. Biogas is een schone manier van koken die levensomstandigheden aanzienlijk verbetert en helpt de negatieve effecten van klimaatverandering te voorkomen.

“Wij kiezen voor FairClimateFund vanwege hun kritische kijk op compensatie, de Gold Standard-verificatie van de projecten en de borging met Cordaid. Daarnaast kunnen we door het project van FairClimateFund bijdragen aan gezondheid over de hele wereld.”

Zo illustreert Natoo het idee van “healthy all the way”, van gezonde voeding en een gezond milieu van Europa tot Afrika.

Deel deze pagina
Facebook
Twitter
LinkedIn
navdot-black-rightCreated with Sketch.
navdot-black-rightCreated with Sketch.
navdot-black-rightCreated with Sketch.