Een inspirerende Relatiedag

– 16 mei 2022

Een inspirerende Relatiedag

Nieuwsbericht
16 mei 2022

Op 10 mei vond onze allereerste Relatiedag plaats in het groene gebouw van Royal Lemkes. Een dag waarop al onze relaties, zoals klanten en partners, samenkomen om elkaar te inspireren en motiveren om nog sneller te verduurzamen. We blikken terug op een inspirerende dag.

Klimaatwetenschapper Heleen de Coninck startte de dag met inzichten uit het laatste IPPC rapport. Het rapport is opgesteld door 278 auteurs uit 65 landen. De grote boodschap: ‘The time for action is now’. Een boodschap waar wij volledig achterstaan. De presentatie bekijk je hier.

“The time for action is now!”

Daarna was onze eigen Fund Manager Gert Crielaard aan het woord. Hij vertegenwoordigde onze blik op de vrijwillige carbon markt en begrippen zoals Klimaatneutraal en Net ZeroMeer over onze positie in de vrijwillige carbon markt.

relatiedag

Vervolgens zijn de bezoekers met de presentaties in het achterhoofd aangeschoven bij een van de vier rondetafelsessies georganiseerd door MeelunieRoyal LemkesVonk – Sprankelend MVO en Secrid. In een klein gezelschap bespraken zij praktijkvoorbeelden met vakgenoten. Dit leidde tot boeiende discussies en nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan!

relatiedag

Foto’s van de dag vind je hier